Us volem fer partícips d’un acte del 40è aniversari que estem celebrant aquest 2022 i que s’emmarca dins de les festes de Sant Magí.

Us començarem explicant que uns dels nostres objectius és que tothom pugui ballar la dansa tradicional catalana, i per tant hem llançat aquesta proposta que esperem que sigui ben rebuda per les entitats tarragonines i els tarragonins i tarragonines en general.

Des del 2012 l’Esbart Dansaire de Tarragona balla el Ball pla de Sant Magí, dins de la novena que es fa en honor del patró de la ciutat a la capella del Portal del Carro i l’obre a tots els tarragonins/es.

Enguany aprofitant els deu anys del ball i els 40 de la fundació de l’Esbart es vol convidar a les associacions de la ciutat i ciutadans en general a compartir-lo amb nosaltres el dia 14 d’agost  a les 20,00 hores a la plaça de la Font i donar així inici a les festes.

La música la posarà la cobla de la Mitja Lluna que obrirà amb el ball d’entitats i tot seguit ens farà un petit ball folk que acabarà amb aquesta dansa oberta a tothom que la vulgui ballar.

Tal com posa al programa de festes, com a actes previs hi haurà dos assajos per tothom els dies 9 i 11 d’agost de 19 a 20 hores a la plaça Prim.

Us esperem als assajos i a la ballada!!!