Per fi vam poder gaudir de la festa major al carrer. Vam començar el dia 22 amb els versots i parlaments dels balls parlats de Pastorets i  Gitanes a la Rambla Nova, davant de la Gelateria Italiana Gabri Olivier.
Tot seguit vam pujar corrent a la plaça de la font per començar la Cercavila de Santa Tecla, amb la primera sortida al complet de tot el Seguici Popular, amb els nostres balls de festa major, el Ball de Pastorets, el Ball de Gitanes, el Ball de Cossis i les representacions al·legòriques dels Set Pecats Capitals acompanyats pels seus músics respectius. Va acabar el dia amb nous parlaments a la plaça del Rei i a plaça Sedassos.
Ja per santa Tecla, els quatre balls van participar en l’anada i tornada d’ofici i en la tanda de Lluïment a la plaça de la Font. La pluja ens va deixar sense la Professó del Braç. Un aiguat va inundar Tarragona i ens va deixar sense la commmoració del 700 anys de l’arribada de la relíquia a la ciutat. Malgrat tot vam gaudir molt de les festes i esperem ja les de l’any vinent.