Carregant Esdeveniments
Com ja sabeu, uns dels nostres objectius és que balli tothom, i és per això que us fem arribar aquesta proposta que esperem que sigui ben rebuda i interessant per vosaltres.
Des del 2012 l’Esbart Dansaire de Tarragona balla el Ball pla de Sant Magí, dins de la novena que es fa en honor del patró de la ciutat a la capella del Portal del Carro i l’obre a tots els tarragonins.
Enguany aprofitant els deu anys del ball i els 40 de la fundació de l’Esbart es vol convidar a les associacions de la ciutat per compartir-lo amb nosaltres el dia 14 d’agost  a les 20,00 hores a la plaça de la Font i donar així inici a les festes.
La música la posarà la cobla de la Mitja Lluna que obrirà amb el ball d’entitats i tot seguit ens farà un petit ball folk que acabarà amb aquesta dansa oberta a tothom que la vulgui ballar.
Com actes previs hi haurà dos assajos per tothom els dies 9 i 11 d’agost de 19 a 20 hores a la plaça Prim i també es penjaran al canal de youtube els passos i el ball perquè ho pogueu practicar.
Si veniu als assajos i a ballar el dia 14 us donarem una samarreta commemorativa.
Esperem que participeu.

Mostra els detalls

Data:
agost 14, 2022
Hora:
20:00 - 21:00

Recinte

Plaça de la Font
Plaça de la Font
Tarragona,
+ Mapa de Google

Share This Story, Choose Your Platform!

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top