Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Ball Pla de Sant Magí

Plaça de la Font Plaça de la Font, Tarragona

Des del 2012 l'Esbart Dansaire de Tarragona balla el Ball pla de Sant Magí, dins de la novena que es fa en honor del patró de la ciutat a la capella del Portal del Carro i l'obre a tots els tarragonins. Enguany aprofitant els deu anys del ball i els 40 de la fundació de l'Esbart es vol convidar a les associacions de la ciutat per compartir-lo amb nosaltres el dia 14 d'agost a les 20,00 hores a la plaça de la Font

ANHELS- FESTIVAL 40È ANIVERSARI

Teatre Tarragona Rambla Nova 11, Tarragona, Spain

El dos de desembre i al teatre Tarragona es portarà a terme un festival per commemorar el 40è aniversari i que portarà per títol “Anhels”. És aquesta una aposta per un espectacle de dansa catalana d’arrel tradicional i que vol recordar aspectes de l’empremta de tots aquest anys en les nostres danses. Per això s’han creat per a l’ocasió les músiques i les coreografies que són també inèdites.

Gratuït

Festival 41è aniversari

Teatre Tarragona Rambla Nova 11, Tarragona, Spain

Després dels emotius actes del 40è aniversari, que van acabar amb la presentació de l’espectacle Anhels comencem una nova tanda d’actuacions amb el festival del 41è aniversari, acte que com sabeu, té un regust especial, degut a que és l’únic moment de l’any on totes les seccions de dansa participen en una mateixa actuació.

Gratuït

Trobada d’esbarts Veterans

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau Camí Pont del Diable, s/n, Tarragona, Tarragona

Trobada d'Esbarts Veterans amb la participació de l'Esbart Jove de Gualba, l'ACF Esbart Sant Feliu de Llobregat i Esbart Dansaire de Tarragona. Al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau el diumenge 16 d'abril a les 18,00 hores.

Gratuït

Sopar d’aniversari

hotel ciutat de Tarragona plaça Imperial Tàrraco, Tarragona, Tarragona

El proper 5 de maig a les 20,45 a l'hotel

Festival de seccions

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau Camí Pont del Diable, s/n, Tarragona, Tarragona

El proper dissabte 6 de maig a les 18 hores al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau. es farà el festival de seccions, on els més joves de l'entitat faran una mostra de danses tradicionals i altres d'arrel. L'entrada és gratuita fins omplir l'aforament del recinte. Us esperem.

Gratuït

PARLATECLA

PLAÇA PAGESIA, TARRAGONA PLAÇA PAGESIA, Tarragona, Tarragona

Gratuït

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top