Live Streams2019-12-12T08:21:54+01:00

LIVE STREAMS

CHECK OUR OUR STREAMS ON TWITCH, MIXER, FACEBOOK & YOUTUBE

TWITCH LIVESTREAM

MIXER LIVESTREAM

FACEBOOK LIVESTREAM

LATEST NEWS

LATEST NEWS

Festival a Torres de Cotillas (Murcia)

juliol 15th, 2024|Esbart|

Aquest cap de setmana del 13 i 14 de juliol el Cos de Dansa s'ha desplaçat a Las Torres de Cotillas (Murcia) per participar al Festival Nacional de Folklore organitzat pel Grupo de Danzas de la Virgen de la Salceda de la Peña L'Almazara  juntament amb el grup Balalita d'Almodovar del Campo (Ciudad Real). Molt bona posada en escenari dels tres grups que van estar molt ben rebuts pel públic. També vam poder presenciar una demostració de panocho(llenguatge propi de la huerta que no es vol perdre). Viatge que també ens ha servit per degustar els plats postres i begudes típics d'aquesta regió.  Després vam visitar la ciutat de Murcia. Podem dir que el temps ens va respectar, ja que la temperatura va ser força agradable. Gràcies al grup amfitrió per la seva gran rebuda.

El Ball de Gitanes a Esparraguera

juliol 15th, 2024|Gitanes|

El passar dissabte 13 de juliol, el Ball de Gitanes va anar a Esparraguera invitades per les Gitanes Monserratines d'aquella localitat a la III trobada de Gitanes juntament amb quatre grups més. Van realitzar una cercavila pels carrers més cèntrics de la població i van acabar amb una actuació de cada ball. Recordem que fa poc també han actuat a Esparreguera el Ball de Cossis i el Ball de Pastorets. Esperem tornar-nos a veure aviat.

Cap de setmana a Miranda de Ebro

juliol 8th, 2024|Esbart|

Molt bon cap de setmana a Miranda de Ebro on vam portar les nostres danses tradicionals al seu festival de Danses que es va portar a terme al parc Antonio Machado. Entre el públic persones de Tarragona que estaven de vacances i que no es van voler perdre la nostra actuació. Grans amfitrions el "Grupo de danzas Família Castellana" que ens van acompanyar en tot moment (matí tarda i nit) I que ens van fer de guia en la visita a la ciutat. Vam estar acompanyats musicalment com sempre per Faktoria Folk. Gràcies Danzas Familia Castellana per la vostra invitació i us esperem a Tarragona.

Ballada a la residència de Santa Tecla Llevant

juny 18th, 2024|Esbart, Seccions joves|

Avui la secció infantil ha tancat definitivament la temporada amb una ballada a la residència de Santa Tecla Llevant. Una forma bonica de difondre les nostres danses i al mateix temps fer passar una bona estona als residents. Per algunes dansaires ha estat una ballada especial ja que era la darrera vegada que ho feien amb aquesta secció ja que passaran al grup de juvenils. Gràcies a la Residència per acollir-nos tant bé. I ara a passar bon estiu i recuperar forces.

Videoteca

VIDEOTECA

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top