Store2019-12-20T09:40:26+01:00

#1 IN GAMING GEAR

WITH PINNACLE GEAR FROM AVADA ESPORTS

ESPORTS MERCHANDISE

ESPORTS MERCHANDISE

GEAR &
ACCESSORIES

GEAR &
ACCESSORIES

THE PERFECT SETUP

BUILD IT WITH AVADA ESPORTS

LATEST NEWS

LATEST NEWS

Ballada a la residència de Santa Tecla Llevant

juny 18th, 2024|Esbart, Seccions joves|

Avui la secció infantil ha tancat definitivament la temporada amb una ballada a la residència de Santa Tecla Llevant. Una forma bonica de difondre les nostres danses i al mateix temps fer passar una bona estona als residents. Per algunes dansaires ha estat una ballada especial ja que era la darrera vegada que ho feien amb aquesta secció ja que passaran al grup de juvenils. Gràcies a la Residència per acollir-nos tant bé. I ara a passar bon estiu i recuperar forces.

Festival final de curs de les seccions

juny 9th, 2024|Esbart, Seccions joves|

Aquest dissabte al matí hem celebrat el festival de final de curs de les seccions. Amb molt de públic, que han omplert el teatre del centre cívic de Sant Pere i Sant Pau, han fet un recull de danses les tres secions petites (infantils, juvenils i Cos Jove). Tot ha estat dirigit per les tres presentadores que ens anavem explicant el ball que venia a continuació. Des d'aquí felicitem al grup de monitors, monitores i mestres de danses que han aconseguit un festival rodo. Per acabar s'han fet les tradicionals fotografies de record i un vermut per descansar ja fins l'octubre on tornarà a començar un altre curs de dansa. Us deixem algunes fotos.

Infantils, Juvenils i Gitanetes a l’“Art Alta”

juny 3rd, 2024|Gitanes, Seccions joves|

El passat dissabte vam participar amb les dues seccions més petites, Infantils i Juvenils, a la plaça del Forum de Tarragona dins l’esdeveniment “Art Alta”, una iniciativa que reuneix a diverses associacions i entitats del barri per promoure la cultura i l’art. També va actuar la secció de Gitanetes que va donar per acabada la temporada per centrar-se a partir d'ara en les festes de Santa Tecla. Per acabar es va fer un ball del Rogle molt participatiu.

El Ball de Cossis a la 7ena. cercavila del convidat de la Selva del Camp

maig 26th, 2024|Cossis|

Aquest diumenge al matí, el Ball de Cossis ha participat a la 7ena. cercavila del convidat de la Selva del Camp acompanyats per la música de Faktoria Folk. Aquesta activitat engega les festes que es portaran a terme la setmana vinent. S'han fet diferents ballades a diverses places de la població actuant juntament amb els nanos, el ball de Bastons, Cercolets, Valencians i Ball de Gitanes de la Selva del Camp. Al final s'ha fet una ballada conjunta. Un bon matí i una bona organització per part del col.lectiu La Polaina.

El ball de gitanes a Voiron (Isère)

maig 20th, 2024|Gitanes|

El ball de gitanes va viatjar a Voiron el passat cap de setmana. Dissabte al matí han visitat la gran Cartoixa i després la nova destil•leria a Aiguenoire on van poder degustar el Chartreuse 147. Per la tarda es va fer la desfilada pels carrers de Voiron i una actuació davant de l'església de sant Bruno, acompanyats del Ball de diables i altres grups locals. Per acabar es va fer una ballada de germanor on van ballar components dels dos grups, així com els alcaldes de les dues localitats. Van estar acompanyats pels grallers La Capona. El diumenge es va visitar les Caves de la Chartreuse on es va poder veure la importància que va tenir la fàbrica de Tarragona. Un cap de setmana molt ple d’emocions i on Tarragona ha estat protagonista.

Ballada a Santa Tecla Ponent

abril 26th, 2024|Seccions joves|

Com hem fet altres vegades, aquest divendres les seccions més petites han actuat a la Residència de Santa Tecla Ponent dins del marc de la festivitat de Sant Jordi. D'aquesta forma apropem als seus usuaris les nostres tradicions i poden gaudir de l'entusiasme que posen els més petits a l'hora de fer les nostres danses. Una feina social i de difusió de les nostres tradicions. 

Videoteca

VIDEOTECA

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top